Albume DVD disponibile:

1. “Povestirea de Seara” – Vol 1, include 13 povestiri pe 2 DVD-uri cu un total de aproape 4 ore de video HD.cover2

2. “Povestirea de Seara” – Vol 2, include 14 povestiri pe 2 DVD-uri cu un total de aproape 5 ore de video HD.DVD-Povestirea de seara 2

3. “Hymn & Carols” – este un album select cu muzica intrumentala de vioara si pian si include 18 piese cu cateva din cele mai cunoscute si indragite imnuri si colinde.

DVD Hymns & Carols

Pretul unui album este  13 dolari plus 2,50 dolari expedierea prin posta. Pentru comenzile cu mai multe DVD-uri taxa de expediere se aplica doar odata. Pentru cei care doriti sa folositi un credit card sau aveti un cont PayPal, va invitam sa folositi link-ul de mai jos care va va ajuta sa efectuati comenda in mai putin de un minut.


Your Title and Quantity


Intentia noastra este de a oferi fiecarei familii posibilitatea de a avea aceste albume in casele lor. In conditiile in care suma sugerata vi se pare prea mare, va rugam sa ne contactati si va vom oferi DVD-urile la pretul pe care-l puteti oferi. Avem speranta ca cei care vor aprecia calitatea si valoarea acestei investitii vor darui indeajuns pentru a acoperi si pentru cei care nu-si vor putea permite aceasta suma. Pentru a primi un album la pretul pe care puteti sa-l oferiti, va rugam sa folositi acest buton:

Daca locuti in Romania si doriti sa aveti “Povestirea de Seara” in format PAL, va rugam sa accesati www.povestireadeseara.ro unde veti avea posibilitatea sa comandati prin internet sau prin telefon albumul de la distribuitorii pentru Europa.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.