Un nou volum “Povestirea de seara” cu Unchiul Lucian:

Dupa mai bine de doi ani, al doilea volum al povestirilor cu unchiul Lucian apare si in America de Nord. Cele doua DVD-uri cu cele 14 povestiri inspirate din fapte reale isi aduc aportul la imbunatatirea educatiei, la preocuparea despre lucrurile nevazute si insusirea moralei atat pentru copii cat si pentru cei mari. Filmate in satele din Transilvania, povestirile aduc culoare, caldura si nou.

O povestire in format video are in jur de 20-30 de minute. Ca sa faci parte din poveste, de cele mai multe ori unchiul Lucian te situeaza geografic sau istoric in locatia respectiva. Mai mult, poti afla lucruri noi despre anumite civilizatii, despre faptul ca unii au avut de suferit sau au trecut prin intamplari grele ca sa invete sau sa inventeze ceva. Si peste toate astea, va veti aminti ca peste noi toti exista un Dumnezeu care, in providenta Sa, are grija de fiecare din noi.

Daca asculti seara sau in timpul zilei cel mai probabil morala de la sfarsitul povestirii te va urmari si va ramane in gandul tau. Dar oare copilul va intelege ceva? Vei ramane surprins sa vezi cat de mult pricep ei, si cand te astepti mai putin, o sa iti dea replica…

Puteti urmari clipul de prezentare pentru volumul doi si apoi daca ati devenit interesat comandati albumul preferat.

Albumul “Hymn & Carols” cu Vioara si Pian:

Va punem la dispozitie o colectie de imnuri si colinde care sunt intentionate sa va ofere o oaza de liniste in tumultul vietii, sa va descreteasca fruntile si sa va incarce bateriile sufletului din care va alimentati dragostea pentru viata. Clipul urmator va prezinta unul din cele 18 titluri ale acestui album produs in studiourile 3ABN Tv.

Comments are closed.